UPPLEV SKILLNADEN MED OSTINDIA ROSTERIET AB - VI LYFTER DINA MÖTEN MED
NYROSTAT KAFFE!
Oavsett vilken typ av möte eller affärssituation du befinner dig i, sätter vi tonen med vårt noga utvalda kaffe. Kaffet är inte bara en dryck; det är en nyckelkomponent för ert varumärkesbyggande och en direkt inverkan på kundens mötesupplevelse.

Precis som den första leveransen i en ny affärsrelation representerar vår kopp nyrostade kaffe en möjlighet att visa upp eran uppmärksamhet på detaljer, kvalitet och engagemang. Låt vårt nyrostade kaffe vara symbolen för hur ditt företag strävar efter att bli uppfattat. Investeringen i rätt kaffe blir därmed en investering i att skapa ett hållbart intryck och ett ökat förtroende.

Med över 70 års erfarenhet av att erbjuda kaffetjänster till företag är vi experter på att skapa den perfekta kaffepausen för dig och dina gäster. Vi vet att ni har mycket annat att fokusera på och förenklar därför processen för er.

Självklart hjälper vi er med:
- Leverans och ansvar för installation och inställningar.
- Månadsvis service, rengöring med kvalitetskontroll.
- Skräddarsydda produktsortiment efter dina specifika önskemål.
- Leverans och påfyllning enligt en förutbestämd plan.
- 100% garanti under hela avtalstiden, vilket eliminerar eventuella obehagliga överraskningar.

ALLA INGREDIENSER FÖR ETT LYCKAT MÖTE

Utöver att erbjuda enastående kaffe tillhandahåller vi allt som behövs för att göra dina möten framgångsrika. Vi älskar utmaningar och kan möta allas önskemål, från att skapa specialanpassade kaffeupplevelser till att tillhandahålla kulinariska höjdpunkter för att göra dina möten minnesvärda.

VI KAN VÅRAT KAFFE!

Efter att ha rostat kaffe i över 70 år vet vi precis vad ni ska ha för att överträffa kunders, kollegor och konkurrenters förväntningar. Ta ett försprång direkt med ett riktigt gott kaffe.


Vår strävan är att leverera allt som krävs för framgångsrika möten, och vi är stolta över att höra våra kunders positiva omdömen.

Kontakta mig så hjälper jag dig!

Carl Henriksson

Säljare & Delägare.

Carl@ostindia.se

0730787638 - 0851170100

Läs mer om oss!