Visste du att det nybryggda kaffet du serverar troligtvis är gammalt?

Ja, så är det. Vi svenskar har gjort det till en vana att dricka gammalt kaffe. Det är inte så konstigt. Jättarna bland kaffeproducenter hanterar så stora volymer, att det kan ta flera veckor innan det hamnar i koppen. Det är synd, kaffet är nämligen som godast precis efter rostning och malning. Då är aromen och fylligheten som störst. 

 • Alltid Nyrostat

  Vi rostar bara fem kilo åt gången, i en modern helautomatisk rostmaskin. Det gör att vi kan hålla en jämn kvalitet, där kaffebönorna rostas och kyls ned i exakt rätt temperatur. Och du får ett busfärskt kaffe som smakar lika gott varje gång. 

 • Rosteriet

  Vi är ett litet rosteri strax utanför Vallentuna norr om Stockholm. Vi rostar och maler bara på beställning. Så fort kaffet är klart förpackas det och går iväg.

 • Vårt recept är givetvis hemligt

  Men vi kan avslöja att det är en blandning av olika högvuxna kaffesorter från bland annat Antigua i Guatemala, Santos i Brasilien och Colombia. Men den kanske viktigaste ingrediensen för Ostindia Blandningens speciella smak, är ändå tiden. Det vill säga hur snabbt vi kan leverera det till kaffekoppen.

Personlig service

Ringer ni till oss svarar vi alltid direkt, ingen krånglig växel, inga telefonköer. 9/10 gånger svarar våran rostmästare Jesper. Testa själv! 08-511 701 00

Snabb leverans!

Vår varubil är dagligen ute och levererar i Storstockholm.
Vi skickar även kaffe med Schenker till hela Sverige! Skulle ni glömma beställa i tid, har ni det hos er inom några timmar!

Säsongsanpassat kaffe!

Ta ditt kaffe-sortiment till nästa nivå och anpassa smakerna efter säsong, kanske ett kryddigt julkaffe intill jul och ett fruktigt etiopiskt kaffe till sommaren.

 • Sälj ditt egna kaffe!

  Vi erbjuder er chansen att ta fram er egna blandning. Vill ni nörda ner er tillsammans med oss och ta fram det absolut bästa kaffet för er verksamhet. Skriv till oss så hjälper vi dig!

 • Utrustning

  Vi har allt man behöver för att servera en kopp riktigt bra kaffe! För att kunna servera bra kaffe behövs topp utrustning, kontakta oss så hjälper vi er hitta rätt utrustning efter era behov.

 • Erfarenhet

  Med 70 års erfarenhet av att sälja nyrostat kaffe till restaurang, café & hotellbranschen så kan vi bekvämt säga att vi är proffs på det! Vi vill att du ska hitta vårt kaffe på ditt favorit café, jobbet, gymmet och mycket mer!Upplev vårt kaffe, beställ hem prover kostnadsfritt.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er!

Eller ring oss på 08 511 70 100 samt maila till info@ostindia.se

Kontakta oss!

1 av 2